Virkborg

Virkborg tekee käsitöitä hyväntekeväisyyteen. Virkkaamalla torkkupeittoja, neulomalla sukkia. Taitoja ei tarvita kummoisia. Jos ketjusilmukoiden ja oikein-nurin tekeminen luonnistuu – onnistuvat nämäkin. Iloista tekemistä hyvässä porukassa. Kokoonnumme keskiviikkoisin Muksuborgin tiloissa.

Seuraa myös FB Virkborg.

Suomen 100 vuotis juhlavuonna 2017 haasteenamme on tehdä 100 torkkupeittoa, 100 hartiahuivia ja 100 sukkaa. Käsityöt teemme Suomen väreissä; sinisen eri sävyt sekä valkoista, mukana voi olla harmaata, mustaa, vihertävää – mitkä sävyt tuovat mieleen Suomen. Käytämme lankana villaa tai sekoitelankoja ja tyyli on vapaa. Langat ovat yksinomaan lahjoituksena saatuja. Otamme mielellämme vastaan lankoja. Loppuvuodesta 2017 lahjoitamme tehdyt tuotteet Sipoolaisille vanhuksille eri laitoksiin sekä kotihoidossa oleville. Myös seurakunnille ja vähävaraisille on ajatuksena lahjoittaa tuotteita.

Keskiviikkoisten kokoontumisten lisäksi on mahdollista tehdä käsitöitä Nikkilän kirjaston novellikoukussa joka on kerran kuussa sekä Joensuun tilalla Villa Sibbessä Söderkullassa, myös kerran kuukaudessa. Käsitöiden tekeminen ei luonnollisesti velvoita osallistumaan yhteisiin tapaamisiin, vaan voit tehdä niitä itseksesi. Valmiit työt / tuotteet voi toimittaa Pia Joutsimiehelle.

virkborg