Aktiviteetit ja kerhot

Jokipuistoseura järjestää alueella erilaisia kerhoja joita kutsutaan borgeiksi. Erilaista toimintaa on lähes joka päivä.

Bokborg

Kirjallisuuspiiri Bokborg – kirjojen ystävien kerho

Bokborgissa, alueemme perinteikkäässä kirjallisuuspiirissä, kokoonnutaan kuukauden, parin välein arvioimaan lukukirjaksi valittu kirja ja keskustelemaan sen tyylistä, sisällöstä ja omasta lukukokemuksesta. Bokborgillat ovat kiinnostavia, oivaltavia, innostavia. Kirjavalintoihin on kaikilla piiiriläisillä mahdollisuus vaikuttaa.

Lue lisää >

Bollborg

Bollborg on Jokipuistoseuran liikuntakerho, jonka toiminta keskittyy pääsääntöisesti pallopeleihin. Kerho on sekajoukkue eli avoinna sekä miehille että naisille, nuorista aikuisiin. Kesällä pelataan jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä Jokipuiston koululla. Jäiden salliessa pelataan pipolätkää Jokipuiston koulun jäällä.

Lue lisää >

Grönaborg

Kaunis kasvimaapalsta-alue Grönaborg kasvatetaan laajalla kirjolla erilaisia kasveja ja yrttejä. Viljelyalueella on 24 palstaa, jotka kaikki ovat käytössä. Mikäli olet kiinnostunut palstaviljelystä, voit ilmoittautua palstajonoon sekä kysellä lisätietoja.

Lilleborg

Sunnuntaisin aamupäivällä kokoontuu perheen pienimpiä (alle kouluikäiset + vanhemmat) naperojumppaan liikkumaan ja ilakoimaan Jokipuiston koulun liikuntasaliin. Lilleborg on hyvä paikka energian purkamiseen. Saliin on rakennettu temppuratoja, hypitty trampoliinilla, kiipeilty köysissä ja tapailtu sählypeliä.

Snickarborg

Tiistai-iltaisin kokoontuva Snickarborg Jokipuiston koulun teknisessä luokassa. Iltapuhteina on korjailtu milloin kitaraa, milloin jotakin muita vikaantuneita kapistuksia sekä veistelty ja rakenneltu pikkuesineitä käyttöesineiden lisäksi. Tervetuloa uudet nikkarit mukaan. Tilaa uusille nikkareille riittää.

Svettborg

Kevät- ja syyskaudella alueen asukkaat pääsevät liikuttelemaan jäseniään Jokipuiston koulun liikuntasalissa. Ohjaajan ja musiikin tahdissa nostetaan sykettä, lihaksiston kuntoa ja hyvää mieltä. Kuntojumppaan mahtuu mukaan uusia jumppaajia.

Viinikellari Nivino

Jokipuistossa on alueen asukkaita varten myös oma viinikellari, Fiinkällare Nivino Oy. Jokaisella Nivinon osakkaalla on siellä oma säilytyskaappi säilytyslämpötilaan viilennetyssä viinikellarissamme.

Lue lisää >

Virkborg

Virkborgissa neulotaan ja virkataan iloisella mielellä ja hyvässä seurassa käsitöitä, jotka lahjoitetaan hyväntekeväisyteen. Kokoonnumme noin kaksi kertaa kuukaudessa ja pidämme myös yhteyttä oman WA-ryhmämme kautta. Tule mukaan rentoon ja hauskaan seuraamme! 

Lue lisää >

screen-shot-2019-09-27-at-14-00-23Katso Jokipuistoseuran vuonna 2015 järjestämän valokuvakilpailun satoa osoitteessa www.vuodenkuvaajasipoossa.fi