Aktiviteetit ja kerhot

Tervetuloa mukaan Jokipuiston kerhotoimintaan!

Jokipuistoseura järjestää Itäisen Jokipuiston alueella erilaisia harrastekerhoja, jotka on nimetty ”borgeiksi”. Erilaista toimintaa järjestetään ympäri vuoden ja harrastekerhoihin toivotetaan myös uudet jäsenet tervetulleiksi. Ota yhteyttä suoraan kerhojen sivuilla ja kuvauksissa oleviin yhteyshenkilöihin, niin saat lisätietoa kerhojen toiminnasta.

Bokborg

Kirjallisuuspiiri Bokborg – kerho kirjojen ystäville

Bokborgissa, alueemme perinteikkäässä kirjallisuuspiirissä, kokoonnutaan kuukauden, parin välein arvioimaan lukukirjaksi valittu kirja ja keskustelemaan sen tyylistä, sisällöstä ja omasta lukukokemuksesta. Bokborg-illat pitävät sisällään kiinnostavia, oivaltavia, innostavia keskusteluja kirjojen maailmasta. Kirjavalintoihin on kaikilla piiiriläisillä mahdollisuus myös itse vaikuttaa. Uudet tulokkaat ovat tervetulleita mukaan Jokipuiston kirjallisuuspiiriin!

Lue lisää >

Bollborg

Bollborg on Jokipuistoseuran liikuntakerho, jonka toiminta keskittyy pääsääntöisesti pallopeleihin. Kerho toimii sekajoukkueena eli on avoinna sekä miehille että naisille, nuorista aikuisiin. Talvikaudella pelataan sählyä Jokipuiston koululla 2 krt. viikossa ja kesällä lajina on jalkapallo alueen nurmikentällä. Kaikki ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta ovat tervetulleita pelaamaan!

Lue lisää >

Grönaborg

Kaunis kasvimaapalsta-alue Grönaborg kasvatetaan laajalla kirjolla erilaisia kasveja ja yrttejä. Viljelyalueella on 24 palstaa, jotka kaikki ovat käytössä. Mikäli olet kiinnostunut palstaviljelystä, voit ilmoittautua palstajonoon sekä kysellä lisätietoja. Yhteyshenkilönä Lönnborgin tontin läheisyydessä olevien palstojen osalta toimii: Lauri Paloposki: lauri.paloposki@riffi.fi

Muksuborg

Sunnuntaisin aamupäivällä kokoontuu perheen pienimpiä (alle kouluikäiset + heidän huoltajansa) naperojumppaan liikkumaan ja ilakoimaan Jokipuiston koulun liikuntasaliin. Muksuborg on hyvä paikka energian purkamiseen ja liikunnallinen toiminta tunnetusti kehittää myös tenavien taitoja, kuten koordinaatiota ja kehonhallintaa. Saliin on rakennettu temppuratoja, hyppelypaikkoja patjoilla ja trampoliineilla ja tapailtu jopa sählypelin alkeita.

Snickarborg

 Snickarborg on Jokipuiston koulun teknisessä luokassa järjestetty nikkarointi- ja puutyökerho. Iltapuhteina on korjailtu milloin kitaraa, milloin jotakin muita vikaantuneita kapistuksia sekä veistelty ja rakenneltu pikkuesineitä käyttöesineiden lisäksi. Tervetuloa uudet nikkarit mukaan!

Svettborg

Kevät- ja syyskaudella alueen asukkaat pääsevät liikuttelemaan jäseniään Jokipuiston koulun liikuntasalissa. Ohjaajan ja musiikin tahdissa nostetaan sykettä, lihaksiston kuntoa ja hyvää mieltä. Kuntojumppaan mahtuu mukaan uusia jumppaajia.

Viinikellari Nivino

Jokipuistossa on alueen asukkaita varten myös oma viinikellari, Fiinkällare Nivino Oy. Jokaisella Nivinon osakkaalla on siellä oma säilytyskaappi säilytyslämpötilaan viilennetyssä viinikellarissamme.

Lue lisää >

Virkborg

Virkborgissa neulotaan ja virkataan iloisella mielellä ja hyvässä seurassa käsitöitä, jotka lahjoitetaan hyväntekeväisyteen. Kokoonnumme noin kaksi kertaa kuukaudessa ja pidämme myös yhteyttä oman WA-ryhmämme kautta. Tule mukaan rentoon ja hauskaan seuraamme! 

Lue lisää >