Tervetuloa Itäiseen Jokipuistoon

Ainutlaatuinen asuinpaikka ­pääkaupunki­seudun kupeessa

Nikkilän vanha sairaala-alue eli Itäinen Jokipuisto Sipoossa on ainutlaatuinen ja kiinnostava paikka asua. Kaunis rakennuskanta, arvokas puistomiljöö, kiehtova historia vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä – myös julkisella liikenteellä.

Nikkilän vanhasta sairaala-alueesta on muodostunut peruskorjaamisen myötä oma pieni kylä. Sairaalan lopetettua toimintansa vuonna 1999 ryhdyttiin alueesta kaavoittamaan asuinaluetta. Ensimmäiset kohteet valmistuivat vuonna 2002.

Sivuston osoitteena on entinen sairaala-alueen postinumero 04110.fi. Sivuilta löydät tietoa alueesta, tapahtumista ja ihmisistä, meidän jokipuistolaisten kertomana. Sivuja pyörittää jokipuistoseura, mutta artikkeleita saa kirjoittaa kuka tahansa. Tavoitteena onkin, että sivusto toimii jatkossa asuinalueemme ikkunana, josta kiinnostuneet voivat tutustua alueeseen tarkemmin.

Alkukesän kukkaloistoa Pilvilinnantien varrella (4. kesäkuuta 2022)

Kuvia tarvitaan
Onko sinulla hienoja kuvia alueestamme tai sen tapahtumista? Haluaisitko näitä kuvia jokipuiston nettisivuille? Sivuston galleria kaipaa edelleen lisää materiaalia ja jos sinulla on kuvia joita saa käyttää, lähetä ne Tuulalle vaikka sähköpostilla osoitteeseen tuula.kalima@kolumbus.fi.

Artikkeleita kirjoittamaan
Jokipuistossa tapahtuu paljon sellaista, mistä olisi muidenkin kiva kuulla ja nähdä. Erilaisista tapahtumista voi halutessaan kirjoittaa lyhyen jutun ja lähettää sen kuvan kera osoitteeseen tuula.kalima@kolumbus.fi. Näin muutkin näkevät, mitä kaikkea siistiä alueellamme puuhaillaan.

Lisätietoja ja juttuvinkit:
Tuula Kalima tuula.kalima@kolumbus.fi
Juhani Rantala juhani.rantala@s-pankki.fi

Lue lisää Itäisestä Jokipuistosta