Kerro mielipiteesi Jokilaakson taidekilpailun ehdotuksista

Kerro mielipiteesi Jokilaakson taidekilpailun ehdotuksista

Kerro mielipiteesi Jokilaakson taidekilpailun ehdotuksista

Keväällä käynnistyi kutsukilpailu vesiaiheisen taideteoksen ideoimiseksi Nikkilän Jokilaaksossa sijaitsevan pumpputalon läheisyyteen. Ehdotukset, joita pyydettiin kolmelta taiteilijalta, ovat nähtävillä ja yleisön arvioitavana 1.-15.9.2016 Sipoon kirjaston näyttelytilassa (Pohjoinen koulutie 2) ja Nikkilän Taideohjelman sivustolla osoitteessa nikkilantaideohjelma.com.

Kerro, mikä teos Sinua miellyttää eniten ja miksi. Palautetta voi antaa sekä nettisivuilla että näyttelyssä. Yleisön antama palaute otetaan huomioon, kun kunnan virkamiehistä ja taideasiantuntijoista koostuva Taidetyöryhmä valitsee toteutettavan teoksen.

Jokilaakson taidekilpailu osa Nikkilän Taideohjelmaa

Jokilaakson taidekilpailu liittyy vuonna 2015 laadittuun Nikkilän Taideohjelmaan. Taideohjelma on ehdotus toimenpiteistä, joilla taiteen avulla luodaan uutta ilmettä rakennettuun ympäristöön. Taideohjelma on syntynyt Ympäristötaiteen säätiön avustuksella. Avustuksen edellytyksenä oli, että kunta toteuttaa Nikkilän Jokilaaksoon vesiaiheisen taideteoksen prosenttiosuudella alueen infrarakentamiskustannuksista. Kilpailun kautta valittu taideteos tullaan toteuttamaan Jokilaakson viheralueiden rakentamisen yhteydessä parin vuoden sisällä.

Lisätietoa Nikkilän Taideohjelman sivuilta: www.nikkilantaideohjelma.com
tai Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen, Sipoon kunta, 09 2353 7020 anne.laitinen@sipoo.fi