Virkborg 1-v!

Virkborg 1-v!

_mg_7257valmisface

Kohta jo vuoden on yhdessä virkattu ja kudottu torkkupeittoja, hartiahuiveja ja villasukkia sipoolaisille vanhuksille. Viime jouluksi niitä  riitti moneen lahjakääröön Suvirinteen asukkaalle.
Nyt 100-vuotiaan Suomen kunniaksi haluamme osoittaa arvostustamme vanhuksillemme Sipoossa ja tehdä vähintään 100 lämmintä ja pehmeää lahjakääröä, jos hyvin käy, niin 100 kutakin lajia ja lahjoittaa ne jouluksi niin laitoshoidossa asuville kuin myös kotihoidon vanhuksille.

Olemme saaneet ryhmäämme vahvistusta, käsistään loistavan taitavista ja ahkerista naisista Sipoon Söderkullasta Pohjois-Paippisiin. Paljon on jo saatu valmista, hyvällä mallilla jo ollaan, mutta vielä kaipaisimme lisävoimia joukkoomme, että yltäisimme tavoitteeseemme.

_mg_7249valmisface

Tule mukaan hyväntuuliseen joukkoon oppimaan uutta tai verestämään vanhoja taitoja – samalla tuet hyväntekeväisyyttä. Langat saat meiltä ja myös koukut / puikot lainaksi. Ryhmässä saa opetusta ja auliisti jaetaan sekä vinkkejä että uusia tekniikoita. Suomen juhlavuonna ovat langat sinisävyisiä ja kaikki langat on saatu lahjoituksina.

Kokoonnumme keskiviikko-iltaisin klo 18, yleensä Itäisen Jokipuiston Vanhalla hallintorakennuksella Muksuborgin tiloissa ja välillä Söderkullassa Joensuun tilalla tai Nikkilän Kahdessa Verannassa.

Lisätietoja piupaja@outlook.com ja Virkborg – fb-ryhmässämme.